Бюстгальтер T-shirt що це?

T-shirt у перекладі з англійської – футболка. Проте ліфчики моделі T-shirt зовсім не мають нічого спільного з футболками, звісно, крім того, що вони чудово сидять на тілі та майже непомітні під тією ж футболкою. Та про все послідовно. Далі розповімо, що це бюстгальтер T-shirt, чим він особливий та у яких випадках чудово пасує.

Який він бюстгальтер T-shirt?

Перш за все він створений для дівчат та жінок, що полюбляють активний спосіб життя. А ще він дуже добре підкреслює та моделює форму грудей і чудово поєднується з V-подібними вирізами на одязі. Ключові особливості моделі:

  • Гладенький зовнішній шар, завдяки якому білизна не виділяється під одягом;
  • Чашечка, що тримає форму;
  • Відсутність пуш-ап, проте наявність ущільнень внизу чи збоку у чашечці, завдяки чому форма грудей дещо моделюється;
  • Мінімум зовнішніх елементів.

Тож якщо раніше для того, щоб білизна була максильмано непомітною під одягом, доводилося обирати білі, бежеві або чорні комплекти білизни, тож тепер до цього набору можна без вагань додавати тішорт бюстгальтери, які непомітні під одягом.

Переваги бюстгальтера T-shirt

  • Має безшовні чашечки, завдяки чому білизна чудово «ховається» під одягом та разом із цим не тисне та забезпечує свободу руху.
  • Добре підкреслює груди.
  • Завдяки чашці з поролону згладжує соски та разом із цим добре дихає, тому й підходить не лише для вечірніх образів, а й для щоденного використання.
  • Дозволяє створити красиву лінію декольте, у тому числі, і з доволі глибоким вирізом.
  • Не визирає крізь одяг, тому є чудовим комбо у поєднанні з класичним одягом та, наприклад, консервативними дрес-кодом.
  • Як правило, не має жодних рельєфів та чудово поєднується з одягом по фігурі.

Недоліки ліфчиків

Через те, що структурно бюстгальтер має сформовану чашечку з тонким прошарком поролону та стандартну ширину поясу, моделі не здатні добре підтримувати груди великого об’єму. Цей недолік білизни важливо врахувати жінкам з більш пишними формами.

Іншим відносним недоліком T-shirt бюстгальтера є його доволі класичний зовнішній вигляд. Ні тобі додаткового мережива, вставок чи, наприклад, намистинок, адже головна його задача – бути непомітним та дарувати комфорт. Але є і плюс – моделі виготовляються зазвичай не лише у типових кольорах білий, сірий, чорний, беж, червоний, але й і багатьох інших трендових відтінках та яскравих принтах.

Кому підійде бюстгальтер T-shirt?

Тут варіацій безліч. Модель пасує всім без виключення як, наприклад, мереживна білизна. T-shirt ліфи чудово підходять для використання як під час ділових зустрічей, вечірніх виходів так і в повсякденності. Адже вони не лише гарно сидять, але й створюють комфорт та не тиснуть протягом дня. Головне вірно підібрати розмір бюстгальтера. Та зауважимо ще раз, – дівчатам та жінкам з великим об’ємами такі моделі можуть давати недостатню підтримку, тому під час підбору білизни на це варто звернути увагу.

В завершення відмітимо, що T-shirt бюстгальтер – це мастхев у кожному гардеробі, тому якщо ви задумалися над його придбанням, скажіть собі «Так, купую».