Як підібрати купальник для великих грудей?

Великі груди вважаються предметом гордості. Проте власниці пишних форм (йдеться про декольте розміру С та більше) не завжди з цим погоджуються. Якщо ви часто постаєте перед труднощами при виборі стильного та водночас комфортного одягу для пляжу чи басейну, отримайте кілька дієвих порад у цій статті. Ми розповімо, як підібрати купальник для великих грудей і на які моделі варто звертати увагу. 

Обираємо дизайн і крій купальників на великі груди

Що варто знати і які моделі вибирати власницям пишних форм: 

    • Краще відмовитися від ліфа з трикутними чашечками. Великий бюст потребує надійної опори. 
    • Вибирайте купальник з міцними широкими лямками та класичною застібкою на гачках. Зав’язки на шиї — не найкращий варіант. 
    • Бюстгальтер купальників на великі груди повинен мати кісточки. А ще — широкий пояс під грудьми, який стабілізує бюст. 
    • Ідеально вибрати поролонові, добре посаджені чашечки. Вони надійно фіксують декольте, забезпечують комфорт і свободу рухів. 

Тканина виробу має бути щільною та еластичною, щоб купальний костюм добре сидів по фігурі й дарував підтримку пишним формам. Уникайте рельєфної фактури, що візуально додає декольте об’єму. 

Рекомендовані моделі купальників на велику грудь:

  • З верхом типу балконет або бюстьє. Така модель має міцні чашечки, кісточки та широкий підгрудний пояс, завдяки чому можна отримати надійну фіксацію декольте. 
  • З V-подібним вирізом. Ефектно підкреслює пишний бюст і водночас візуально його трохи зменшує. Проте, щоб зберегти надійну підтримку, не варто вибирати надто глибокий виріз. 
  • Перехресний виріз. Виріз, як у сукні з запахом, підкреслює привабливість об’ємних грудей. 
  • Закрита модель з еластичної тканини. Додатково такий купальник допомагає сховати животик і змоделювати лінію талії. 
  • Танкіні. Комплект з доволі закритої майки та плавок. Верх повинен мати щільні чашечки з кісточками та широкі бретелі. 
  • Спортивний суцільний купальник. Виглядає дуже спокусливо на жінках з пишними формами. Чудова перевага: спортивні моделі зазвичай виготовляються з міцніших тканин. А це додаткова підтримка для пишної фігури й довговічність купальника. 

У нашому розділі Купальники ви обов’язково знайдете моделі з розміром ліфу C і D. Це класичні закриті варіанти, а також окремі топи й плавки з якісних матеріалів у різних варіаціях крою та дизайну. 

Кольорові акценти в купальниках для великих грудей

Не лише крій або структура тканини відіграють значну роль у виборі купальника. Колір — це ще один параметр, який допомагає створити спокусливий і стильний образ для пляжного відпочинку. 

Які кольори або комбінація відтінків якнайкраще підходять для пишного бюста:

    • Чорний. Класичний безпрограшний варіант. Він візуально зменшує пропорції тіла, ховає недосконалості, робить фігуру стрункішою.
    • Смуги. Вертикальні смужки на суцільному купальнику моделюють статуру, витягуючи її. 
    • Темний однотонний верх і яскравий кольоровий низ. Якщо у вас пишне декольте й підтягнуті стегна (так званий тип фігури “перевернутий трикутник”), досягти пропорційності допоможе “спокійний” темний ліф і плавки яскравого відтінку з додатковим декором: рюшами, зав’язками, бахромою тощо. 
    • Яскравий спортивний топ як верхня частина купальника. Надійно підтримує груди, привертає увагу. Це вибір для тих жінок, які, навпаки, хочуть підкреслити пишність бюсту. Забезпечує максимальний комфорт під час активного відпочинку, плавання, ігор з дітьми. 

Переходьте в наш розділ купальників для великих грудей: фото, детальний опис і консультація експертів інтернет-магазину sokolingerie.com допоможуть підібрати потрібний колір виробу. 

Ідеальний купальник для великих грудей

Якщо вам пощастило мати бюст великого розміру, надійна підтримка — це найголовніше у пляжному одязі. Вибирайте верх з кісточками та широкими лямками і поясом, щоб отримати чудову фіксацію. Що товщі бретелі, то краща підтримка. Зав’язки на ліфі мають бути додатковою деталлю, а не основною. Разом з щільними чашечками вони допоможуть ефектно підійняти груди. Водночас уникайте декору на бюстгальтері: це мінімізує увагу на верхню частину тіла й зробить її акуратнішою. 

Отже, яким має бути купальник на велику грудь:

  • суцільним або роздільним;
  • з надійною підтримкою та фіксацією пишного бюста;
  • з міцних еластичних матеріалів;
  • з нейтральним верхом і яскравим низом (тільки для фігури типу “V”).

Вибирайте модель, у якій ви почуватиметеся привабливо й водночас комфортно!