Бюстгальтері пуш-ап: особливості і переваги

Білизна з ефектом Push Up візуально збільшує груди на 1-2 розміри. Але це лише одна перевага. Додатково бюстгальтери пуш-ап “моделюють” бюст. Тому він виглядає пружним і спокусливим навіть після народження дітей, екстремального схуднення й у похилому віці. 

Дізнаймося, що таке пуш-ап, його плюси та мінуси, а також різновиди ліфчиків з таким ефектом. 

Пуш-ап: що це таке?

З англійської Push Up перекладається як “виштовхувати”. Ця назва цілком відповідає завданню бюстгальтера: він ніби виштовхує груди вперед, водночас “збираючи” їх до середини. Груди виглядають більшими, пружнішими, з “високою посадкою” та спокусливою западинкою в центрі декольте. 

Переваги білизни з ефектом пуш-апу очевидні:

  • власниці маленьких грудей за його допомогою можуть візуально збільшити розмір бюсту;
  • жінки, що задоволені своїми формами, використовують білизну Push Up, щоб зробити декольте ще спокусливішим;
  • пуш-ап дає змогу приховати втрату пружності, даруючи візуальну “підтяжку”;
  • як вказують деякі жінки, завдяки наповнювачу з поролону чи іншого матеріалу в такій білизні тепло взимку (для літа є моделі, у яких не спекотно);

Отже, ми вже ознайомилися з тим, що таке пушап і які його переваги. Чи є недоліки?

Носити білизну з ефектом збільшення й підтяжки грудей щодня протягом багатьох годин не рекомендовано. Вона підходить для вечірок, важливих заходів, побачень тощо. При купівлі звертайте увагу на те, щоб ліфчик не стягував грудну клітку, не залишав сліди на шкірі, але водночас не висів і добре прилягав до тіла.

На кожний день вибирайте моделі з вільною посадкою, ідеально — без кісточок і щільних вставок. Наприклад, один з наших мереживних комплектів

Різновиди бюстгальтерів Push Up

Білизна з ефектом пуш-апу формує спокусливе декольте не лише завдяки спеціальним вставкам. Особлива увага приділяється крою моделей. Чашечки завжди мають кісточки, які покращують підтримку й допомагають підійняти груди. 

За рівнем візуального збільшення грудей усі бюстгальтери Push Up можна розділити на три типи (що більший рівень, то більше наповнення та сильніший ефект):

  • Рівень №1. Збільшення об’єму грудей приблизно на пів чашечки, підйом бюсту максимально наближений до природного. Наповнювач займає десь третину чашечки. Цей варіант підійде жінкам з грудьми великого або середнього розміру, які прагнуть до надання бюсту додаткової візуальної пружності. 
  • Рівень №2. Наповнювач закриває приблизно половину чашечки. Ліфчик ефектно підкреслює груди, надає бюсту округліші форми. Підходить для жінок з середнім розміром декольте, які бажають візуально трохи збільшити груди. 
  • Рівень №3. Максимальний ефект пуш-апу. Ви можете візуально збільшити бюст до двох розмірів. Підходить для жінок з маленькими грудьми. 

Як створюються бюстгальтери Push Up? Чашечки доповнюються спеціальними вкладками. Вони бувають вшитими або знімними (у цьому випадку в чашечках передбачені кишеньки). Знімні вкладки найчастіше можна зустріти в купальниках. 

Величезна перевага наповнювача пуш-ап, який виймається: ви можете самостійно регулювати рівень “збільшення” декольте. Наприклад, під закриту блузку в офіс вибрати тоненьку вкладку в ліфчик, а на вечірку під топ із великим вирізом — наповнення з максимальним рівнем пуш-апу. 

Найрозповсюдженіші матеріали для виготовлення вкладок у бюстгальтерах пуш-ап:

  • Поролон. М’який та дуже приємний на дотик, комфортний до шкіри. Не спричиняє подразнення. Добре підіймає груди та візуально збільшує їхній об’єм. 
  • Гель (силікон). Гелеві чи силіконові вкладки є знімними. Найчастіше використовуються в купальниках, адже є стійкими до вологи. Такі вкладки природні на дотик, добре підтримують груди, не збиваючись у бік. Вони дають приголомшливий ефект пуш-апу. Але носити їх постійно не рекомендовано через відносно велику вагу, якщо порівнювати з поролоновими. 

Ми, у sokolingerie.com, віддаємо перевагу природній жіночій красі. Тому в каталозі ви знайдете переважно м’які моделі, без кісточок. Якщо ж ви хочете отримати невеличкий ефект Push Up, шукайте бюстгальтери з кісточками. Наприклад, серед наших ексклюзивних комплектів жіночої білизни

На завершення

Push Up — один з популярних винаходів сучасності, якщо йдеться про білизну. Візуальне збільшення й підтягнення бюсту здійснюється відразу кількома способами: наявністю спеціальних вкладок та особливим кроєм. Це дає змогу жінкам у всьому світі підкреслити свою красу та почуватися впевнено. 

Звертайтеся до консультантів інтернет-магазину або завітайте до нашого шоу-руму. Експерти з білизни підберуть для вас найприголомшливіші образи відповідно до вашого типу фігури та побажань.