Альтернатива бюстгальтеру: чим можна замінити бюстгальтер?

Чим замінити бюстгальтер влітку? Що одягнути замість ліфчика на пробіжку та що носити щодня, якщо ліф для вас не варіант? Крім різноманітних бра та бюстгальтерів існує безліч варіантів спідньої білизни, що дає відчуття комфорту та разом із цим прикриває та підтримує груди. І це справді чудово! Адже якими б прекрасними не були ліфчики на кісточках та з витонченими чашечками, завжди хочеться мати альтернативу. Тож про всі варіанти білизни, що може замінити бюстгальтер, розповімо далі.

7 варіантів, чим можна замінити бюстгальтер

Мабуть, ви хоч раз у житті відчували це. Коли після довгого дня у бюстгальтері ви повертаєтесь додому та, ура, нарешті, знімаєте його. І от воно полегшення. Наче лише після цього моменту вам вдається дихати на повні груди. Якщо ви хочете мати зручну альтернативу бюстгальтеру, занотовуйте та поповнюйте гардероб зручними мастхевами.

Камзоли

Це зручна еластична білизна, що дуже схожа на маєчку та має певний секрет. Камзоли мають компресійний ефект – вони не лише слугують спідньою білизною, а і моделюють форми тіла та дещо стягують його. Камзоли можуть виглядати як звичайна маєчка та виконуються, як правило, у класичних білизняних кольорах чорний, білий, беж. Камзоли – це справді та білизна, чим можна замінити бюстгальтер. А ще такі речі користуються великою популярністю. Наприклад, їх часто можна зустріти в луках Кім Кардаш’ян, одягненими не лише як спідня білизна, а і як звичайний топ чи верх.

Переваги: білизна не має застібок, зручно сидить, підходить для будь-якого гардеробу.

Недоліки: недостатньо добре підтримує великі груди, у сонячну погоду може бути спекотно.

Для кого: для всіх.

Бандо без бретельок

Це чудова альтернатива класичному бюстгальтеру з бретельками. Бандо являє собою широку суцільну смужку з еластичної тканини, яка одягається не лише у якості спідньої білизни, а і як варіант вкороченого топу у поєднанні з шортами, брюками та спідницями. Зазначимо, що існують бандо з бретельками (наприклад смужкою навколо шиї) та без. Бандо без бретельок найпопулярніша варіація такого типу білизни. Їх можна надягати, як влітку (окремо та навіть під сукні з декольте), так і взимку під блузки, сорочки, светри. Тож, якщо ви шукаєте, чим замінити бюстгальтер, відповідь – бандо.

Переваги: не має застібок, зручно сидить, підходить для будь-якого гардеробу.

Недоліки: недостатньо добре підтримує великі груди.

Для кого: для дівчат та жінок, що мають від 0 до 3 розміру грудей.

Боді

Чим замінити бюстгальтер, якщо не боді? Їх можна назвати мастхевом будь-якого гардеробу та чудовим способом відпочити від ліфчика у період осінь-весна-зима. Боді мають суцільну конструкцію та прикривають не лише зону грудей та живота, а і зону трусиків. Проте, якщо трусики варто обов’язково надягати під боді, то бюстгальтер зовсім ні. І це чудово. Тож сміливо додавайте цю білизну до свого набору і робіть собі дей офф від пушап та навіть бра.


Переваги: універсальна річ, зручно сидить, дарує комфорт протягом дня, прикриває соски.

Недоліки: не підходить для літнього періоду, бо у ньому може бути жарко, не підходить під луки з відкритим животом чи спиною.

Для кого: для всіх.

Бралети

Бралети це справді дуже хороша альтернатива ліфчикам та дуже витончений елемент білизни. Це щось середнє між бюстгальтером з подовженим поясом і маєчкою. Вони виробляються як із котону, так і мережива, не мають застібок та чудово сидять на тілі, нічого не перетискаючи. Така білизна для дівчат з великими об’ємами випускається з щільним поясом та чашечками, що сидять більш щільно.Залежно від моделі, бралети можна одягати виключно як спідню білизну, так і як елегантний топ, комбінуючи з жакетами та оверсайз піджаками. Це справді любов з першого дотику, тому якщо ви шукаєте альтернативне рішення, що може замінити бюстгальтер, рекомендуємо почати саме з бралету.

Переваги: без застібок, зручно сидять, підходять як під футболки так і суцільний одяг.

Недоліки: немає.

Для кого: для всіх.

Маєчки

Звісно класичні трикотажні маєчки ніхто не скасовував. Їх також можна використовувати як спідню білизну, якщо і не кожного дня (хоча так теж можна), то точно раз-два на тиждень у поєднанні з оверсайз одягом.

Переваги: дарують зручність та свободу руху, закривають соски.

Недоліки: не моделюють та не підтримують груди.

Для кого: для всіх.

Спортивний топ

Наділа і побігла, – спортивний топ те, що треба для активних дівчат, адже він і підтримує груди під час пробіжок чи занять спортом, і разом із цим дає більшу свободу руху ніж класичний ліф. До того ж, топ – це те, чим можна замінити спортивний бюстгальтер.

Переваги: топ не має застібок, підтримує груди, дає свободу руху.

Недоліки: у літню погоду підходить лише як самостійний елемент одягу, якщо одягнути його під футболку, буде спекотно.

Для кого: для всіх.

Дні без бюстгальтера

А чом би й ні? Якщо цього не забороняє дрескод на роботі або на вулиці стоїть ще та спека, а ви надягаєте бавовняний чи льняний сарафан, – залишайте ліфчик вдома. 

Переваги: свобода руху, комфорт, немає додаткового шару одягу, тому у спеку дарує більш комфортні відчуття.

Недоліки: можуть бути виражені соски, форма грудей не моделюється.

Для кого: для всіх.

І наостанок хочемо сказати, що якщо класичний бюстгальтер вам не дає відчуття комфорту, можливо він підібраний не зовсім вірно.. А якщо ж справа не у моделі, то сподіваємось з нашим списком альтернативної білизни ви знайдете собі декілька варіантів, чим замінити бюстгальтер та почувати себе зручно, щоб ви не одягнули.