Бюстгальтер Memory Foam: що означає бюстгальтер із пам'яттю?

Бюстгальтер, який знає ваше тіло, як ніхто інший. Саме так можна сказати про бюстгальтери Memory Foam. Це відносно новий тренд у світі білизни, що набуває популярності серед дівчат та жінок. Він «запам’ятовує» форму та вигини тіла адаптується під індивідуальні параметри. Звучить чудово, так? Та насправді, що це таке бюстгальтер з пам’яттю і чому він так працює? Про все це розповідаємо по порядку.

Як працюють ліфчики з пам’яттю?

Конструкція таких моделей білизни може бути різною, в тому числі, включає класичні чи пуш-ап варіанти. Основна особливість таких ліфчиків саме матеріал наповнювача, що і має назву Memory Foam. Це гіпоалергенний легкий та дуже м’якенький наповнювач, який під дією тепла тіла адаптується під форму грудей та вигини на тілі. Завдяки цьому ліфи Меморі Фоам дуже добре сидять, щільно прилягають до тіла та підтримують, і разом з цим, не стискають груди та забезпечують хорошу циркуляцію крові. 

Переваги бюстьє та бюстгальтерів із пам'яттю

Наразі моделі білизни створені за технологією Memory Foam присутні у багатьох виробників білизни та одягу. Її використовують у своїх колекціях як світові бренди ексклюзивної білизни, мас-маркет виробники, так і нішеві виробники дизайнерської білизни. І цьому є безліч причин.

Переваги:

  • Щільно прилягають до грудей та чудово сидять;
  • Підлаштовуються під індивідуальні параметри, тому дуже зручні у повсякденному використанні;
  • Підкреслюють форму та добре підтримують;
  • Додають грудям об’єму та вони при цьому виглядають дуже природно;
  • Візуально збільшують груди та роблять лінію декольте більш вираженою;
  • Підходять жінкам як з маленькими, так і середніми розмірами грудей;
  • Зручні завдяки тому, що повторюють анатомічну форму грудей власниці;
  • Не перетискають та не заважають нормальному кровообігу;
  • Мають гіпоалергенну екологічну структуру;
  • Добре дихають;
  • Мають довговічну та зносостійку основу, тому довго слугують своїм власницям, навіть при щоденному використанні.

Чи є недоліки у бюстгальтерів з пам’яттю?

Варто зазначити, що недоліки у таких моделей існують, проте всі вони суб’єктивні. Наприклад, бюстгальтер із пам'яттю не варіант для дівчат, які є прихильницями мереживної білизни з м’якою чашкою. Все тому, що всі моделі Меморі Фоам мають пружну чашечку з вираженою формою (тримають форму), хоч сам наповнювач дуже м’якенький.

Кому підходять бюстгальтери Memory Foam?

Вони ідеальне рішення для дівчат та жінок, що переважно полюбляють одягати ліфчики з ефектом пуш-ап, балконет або бюстгальтер t-shirt (тішорт). А також підійдуть тим, хто часто одягає речі по фігурі чи з декольте. Що означає бюстгальтер із пам'яттю – чудове рішення як під футболку чи топ, які добре прилягають, чи сукню з відкритим та навіть відвертим декольте. Ліфи добре підходять для використання як влітку, так і взимку завдяки дихаючому наповнювачу, тому чудово пасуватимуть під різні сезонні луки.

Сподіваємось наша стаття про ліфчики Memory Foam допомогла вам більше дізнатися про інноваційну білизну та допоможе у майбутньому обрати зручний бюстгальтер та бюстьє, щоб почуватися комфортно та спокусливо одночасно.