Який купальник підійде для маленьких грудей?

Маленькі груди можуть виглядати так само привабливо, як і великий бюст. Окрім того, з маленьким декольте набагато зручніше, ніж з розміром D. Особливо на пляжі. Ми зібрали поради, який купальник підійде для маленьких грудей: тип крою, колір, дизайн тощо. Правильно розставивши акценти, ви отримаєте безліч компліментів під час відпочинку на березі моря або в басейні. 

Купальники на маленький бюст: особливості крою та дизайну

На які моделі звертати увагу, якщо у вас невеликі груди?

Push up

Найпопулярніший і найдієвіший спосіб візуально збільшити розмір декольте — вибрати ліф із пуш-апом. Моделі push up — це не лише вставки з поролону чи силікону. Це також спеціальний крій бюстика, завдяки чому груди трохи підіймаються та розміщуються ближче до центру. Через це здається, що вони об’ємніші. 

Проте на пляжі варто бути обережними з товщиною поролону, адже матеріал чудово всотує воду. Краще віддати перевагу силіконовим вставкам або вдягати купальник з пуш-апом з поролону виключно для засмаги, а не для плавання. 

Кісточки

Є дещо спільне між маленьким і великим декольте: в обох випадках потрібна хороша підтримка. Тому ліф на кісточках — це в багатьох випадках must have, якщо йдеться про роздільні купальники для дуже маленького бюста. Особливо, коли ви вибираєте моделі з поролоном. Без твердого каркасу такий бюстгальтер просто гулятиме по тілу. 

Хочете відмовитися від кісточок і пуш-апу, але переживаєте, що верх виглядатиме пласким? Спробуйте візуально збільшити об’єм не завдяки вставкам, а за допомогою структури тканини та моделям у вигляді топів. Наприклад, вам може сподобатися наш купальник Naomi Pink або модель Maya Milk

Об’ємний декор

Візуально трохи збільшити бюст допоможе декор на топі: рюші, бахрома, волани, додаткові вставки з тканини. Водночас плавки мають виконувати роль фону, тобто бути максимально простими. 

Вибирайте роздільний або суцільний купальник з декоративними елементами чи складним кроєм у верхній частині. 

Ліф бандо

Бандо вважається ідеальним варіантом для власниць невеликого декольте. Це той випадок, коли об’ємні груди програють, адже на них такий верх просто не зможе втриматися. 

Окрім того, що в подібному ліфі бюст виглядає максимально жіночно й охайно, в ньому дуже класно засмагати (ви отримуєте рівну засмагу без смужок від бретельок). Бандо чудово формує лінію декольте й водночас зміщує акцент на відкриті плечі. І на ваші стегна, якщо ви вибрали відкриті плавки. 

Як підібрати купальник для маленьких грудей, щоб отримати хоча б трохи додаткового об’єму? Можна спробувати бандо з тонкими чашечками. Завдяки щільному приляганню чашечки виглядають максимально природно. І не варто переживати, що ви загубите верх купальника: більшість моделей мають гумочку по периметру або гелеві смужки з внутрішнього боку топа. А деякі варіанти доповнюються знімними бретелями — їх можна швидко вдягти, якщо раптом відчуєте легку невпевненість. 

Шукаєте моделі з бандо? Зверніть увагу на купальники Dana Nude і Dana Black.   

Топ у спортивному стилі

У тренді — роздільні купальники з верхом, який нагадує спортивний топ. Він може бути як на широких, так і на тонких лямках, з різним вирізом для декольте, завжди — з еластичного матеріалу. Це дуже зручний варіант для активного пляжного відпочинку та підкреслення краси маленького бюсту. Він має чудовий вигляд на стрункій фігурі, створює надійну підтримку грудям і робить образ витонченим. 

Подібні моделі з топом у нашому каталозі: 

High neck

Йдеться про моделі з ліфами, які мають закритий верх до самої шиї. Звідси і назва — “висока шия”. 

Перевага такого варіанту полягає в тому, що він візуально витягує шию й водночас робить зону декольте виразнішою, створює акцент на плечі. Приміряйте хоча б один такий купальник, і ви побачите суттєву різницю в зовнішності.

Обтислі плавки

Нерідко маленькі груди мають жінки з фігурою типу “груша” (вузькі плечі та невелике декольте й водночас широкі стегна та округлі сідниці). Такий силует ще називають літерою “А”. При подібній фігурі варто вибирати модель, яка візуально збільшує верхню частину тіла й витягує нижню. 

Тому купальники на маленький бюст зазвичай комплектуються відкритими плавками, щоб привертати увагу до вигідної частини фігури. Або трусиками з завищеною талією — це допомагає витягнути низ. 

Ви можете самостійно сконструювати свій купальник, підібравши окремо ліф і окремо плавки. Для замовлення останніх перейдіть у розділ "Жіночі плавки на вибір".  

Монокіні

Хочеться мати закритий купальник? Монокіні наче створений для власниць маленького бюсту. Завдяки вирізам з боків він підкреслює стрункість фігури. Ви виглядаєте спокусливо без акцентування уваги на декольте. 

Як підібрати купальник для маленьких грудей за кольором

Кольорові акценти також допомагають візуально підкреслити лінію бюсту. Які купальники варто вибирати, маючи маленькі груди:

  • Світлого відтінку. Усі світлі кольори візуально додають об’єму (оптимально вибирати білий ліф).
  • Непарні. Топ може бути світлим, а плавки, навпаки, темними (темний колір робить фігуру стрункішою, приховує зайвий об’єм).
  • З яскравими насиченими відтінками (салатовий, рожевий, жовтий, оранжевий, червоний) та малюнками в зоні декольте.
  • У горизонтальну смужку, ромбики, горошок тощо (також лише в зоні декольте). Водночас геометричні фігури мають бути дрібними, а смужки — вузькими (великі “з’їдять” об’єм). 
  • Моделі в стилі “колор-блок” — ідеально для мініатюрної фігури. 

Насичені відтінки, білі топи й закриті світлі моделі шукайте в нашому розділі "Купальники"

Скористайтеся цими простими порадами про те, який купальник підійде для маленьких грудей, — і створіть свій бездоганний образ для пляжного відпочинку!